Populairste dagbladen in Nederland

Iedereen kent de meest bekende dagbladen van Nederland wel. In elke provincie wordt wel weer een ander dagblad door de bussen gegooid. Wij zullen de meest bekende dagbladen van Nederland op een rijtje zetten.

Op de eerste plaats kunnen we de Telegraaf wel zetten. Dit dagblad wordt door bijna iedereen in het land wel een gelezen. Het is geen gratis dagblad maar wel een zeer goed dagblad met veel informatie. Één van de grootste van ons land kunnen we het zeker noemen. Buiten het dagelijkse nieuws staan er vele advertenties, reclames enzovoorts in. Voor mensen die een abonnement hebben op de papieren krant, is de Telegraaf gratis bijbezorgd. Voor mensen die dit niet hebben is er een apart abonnement te verkrijgen voor de Telegraaf.

Op de tweede plaats kunnen we de Metro zetten. Een dagblad die gratis te verkrijgen is op stations. Op vele stations is dit dagblad in grote hoeveelheden te vinden. Ze liggen in treinen bussen en ook op het station zelf om eens even door te lezen om de tijd te verdoen. Zo wordt het wachten op het openbaar vervoer een stuk gemakkelijker. Ook deze krant heeft weer veel informatie. Wel bestaat dit dagblad uit een stuk minder advertenties.

Hierna is het Algemeen dagblad aan de beurt met een plaats drie. Als we het over betaalde kranten gaan hebben zal dit dagblad op de tweede plaats kunnen komen te staan. Het is ook een zeer groot en rondgebracht dagblad voor het hele land. Na de Telegraaf hebben de meeste mensen op dit dagblad een abonnement afgesloten. Het Algemeen Dagblad heeft verschillende namen door het land heen. Maar liefst zeven namen. De krant bevat vele advertenties en nieuwsberichten. Vooral het binnenlandse nieuws staat veel in deze kranten beschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>